ΣΧΟΛΙΚΟ
ΕΤΟΣ:
2015-2016

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΣΧΟΛΙΚΑ ΕΤΗ

Spread the love...

26 Ιουνίου 2013
06.jpg 05.jpg 04.jpg  
03.jpg 02.jpg 01.jpg  

Και ναι, ήρθε η ώρα να διαβάσουμε την ανάρτηση της Κατερίνας, που με ένα τρόπο μαγικό αναδεικνύει εικόνες, σκέψεις,συναισθήματα. Η Κατερίνα ουσιαστικά αναδεικνύει την απλότητα, μια από τις πιο σημαντικές αξίες, καθώς μέσα από τη γραφή της και τις εικόνες  της αυτά που προσπερνάμε στο διάβα μας, φαίνονται σπουδαία, γιατί είναι σπουδαία και σημαντικά!

Η γνωριμία με το Καζαβίτι, τη Νίτσα και το Νίκο έγινε μέσω της Κατερίνας και το Σχολειό της Φύσης της οφείλει ένα μεγάλο ευχαριστώ, γιατί το Καζαβίτι πρόσφερε και προσφέρει πολλά σε εμπειρίες όλων των ειδών και μας κάνει όλους πιο πλούσιους σε γνώση και συναισθήματα.

Χαίρομαι που έγινε αυτή η εκδρομή παρόλες τις δυσκολίες μέχρι την τελευταία στιγμή. Πραγματικά, όλα αυτά μας φέρνουν πιο κοντά στον εαυτό μας και πιο κοντά στους άλλους. Σε απελευθερώνουν και σε κάνουν πιο γήινο.

Σας ευχαριστώ όλους, γιατί νιώθω την αγάπη σας και γιατί μέσα από αυτά γινόμαστε όλοι, μα όλοι και αυτοί που ήρθαν και αυτοί που δεν ήρθαν, αλλά μοιράζονται μέσα από όλα αυτά τις εμπειρίες, γινόμαστε καλύτεροι δάσκαλοι (γονείς και παιδαγωγοί) για τα παιδιά μας!!!


"Ένταξή το ξέρω. Είναι πολύ εκνευριστικό.Γυρνάει κάποιος από μια εκδρομή κι αρχίζουν οι υπερβολές. "Περάσαμε φανταστικά, υπέροχα, μοναδικά....Καλά ήταν όοοολα καταπληκτικά!" Η αλήθεια είναι πως κι εμένα μου τη σπάει...ακόμη κι όταν το κάνω εγώ!

Επίσης η αλήθεια είναι ότι εγώ προσωπικά αποφεύγω τις ομαδικές εκδρομές. Δεν αντέχω τους ρυθμούς. Επίσης λόγω της δουλειάς έχω κάνει τόσες πολλές ομαδικές εκδρομές, πάντα με θεραπευτικό στόχο που μπορώ πια να συγκρίνω και να ξεδιαλύνω μέσα μου συναισθήματα που είναι όντως αληθινά ή απλά ωραιοποιημένες εικόνες λόγω της απόστασης...

Και η αλήθεια είναι πως μετά από τόσα θεραπευτικά ταξίδια αντιλαμβάνομαι πως ένα ταξίδι έχει για εμένα νόημα όταν γυρνώντας σπίτι έχεις πάρει μαζί σου γνώση πνευματική και συναισθηματική και τελικά ναι! αυτό το ταξίδι ήταν έτσι..."


περισσότερα στο:
http://kapaworld.blogspot.gr/2013/06/spread-love.html
 
 

sitemap

2o χλμ Τριλόφου - Επανωμής
Τ.Θ. 1827, 57500 Επανωμή
Τ.: 23920 64370
F.: 23920 64909
Κ.: 6973 744967
sxoleiotisfysis@gmail.com

Join us on

 

 
© 2012 ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ | design by: VISSARION | developed by: VP