ΣΧΟΛΙΚΟ
ΕΤΟΣ:
2015-2016

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΣΧΟΛΙΚΑ ΕΤΗ

Τρέχουμε για την Αμυμώνη

07 Απριλίου 2014
06.jpg 05.jpg 04.jpg  
03.jpg 02.jpg 01.jpg  

Το Σχολειό της Φύσης έτρεξε για την Αμυμώνη, στον 9ο Διεθνή Μαραθώνιο "Μέγας Αλέξανδρος" στους δρόμους Υγείας και Δυναμικού βαδίσματος 5.000m και10.000m.

Στη διοργάνωση αυτή, πήραν μέρος οι περισσότεροι δάσκαλοι του σχολείου, καθώς και κάποιοι γονείς. Είχε πολύ χαρά και ενθουσιασμό το όλο εγχείρημα και φαίνεται στα πρόσωπα όλων, καθώς ο σκοπός ήταν μεγάλος. Όμως αυτό που ήταν πιο σημαντικό και συγκινητικό, ήταν να βλέπεις τις χιλιάδες κόσμου, που πήραν μέρος να συνεργάζονται και να παροτρύνουν ο ένας τον άλλον να συνεχίσει. Έβλεπες γονείς με μικρά παιδιά να τρέχουν δίπλα τους μέχρι το τέρμα, γονείς με καρότσια, γονείς με παιδιά με αναπηρίες, ηλικιωμένους, νέα παιδιά κορίτσια και αγόρια και είχαν πολύ χαρά και χαμόγελο τα πρόσωπα όλων. Έβλεπες τους θεατές να χειροκροτάνε, να επευφημούν και να παροτρύνουν με πολύ αγάπη αυτούς που δυσκολεύονταν και ένιωθες ότι υπάρχει ελπίδα. Ξαφνικά έφυγε όλη αυτή η μιζέρια και φώτισε η ζωή. Ήταν από αυτές τις στιγμές που όλοι γινόμαστε πιο ευγενικοί και αλληλέγγυοι. Και είμαστε ευγνώμονες που το ζήσαμε!

Του χρόνου Το Σχολειό της Φύσης στα 22km, στο νυχτερινό Μαραθώνιο. Από αύριο αρχίζει η προπόνηση. Ραντεβού στην παραλία στις 6 το πρωϊ.

(
δείτε φωτογραφίες)

Η συνέχεια του Μαραθώνιου
(δείτε φωτογραφίες)

Και φυσικά η χαρά είχε και συνέχεια!

Κάποιοι γονείς πήγαν στα "Δύο χωριά" και συνέχισαν με κρασοκατάνυξη και μεζέδες ποντιακούς και άλλους, έχοντας ανάμεσά τους το μαραθωνοδρόμο του σχολείου στα 42km, Σέργιο Λαζαρίδη, για τον οποίο το σχολείο είναι πολύ περήφανο. Και οι παιδαγωγοί του σχολείου, για τους οποίους επίσης νιώθουμε περηφάνια, συνέχισαν με κέφι και χαρά στο "Δια ταύτα", στην πλατεία Άθωνος, του Μίλτου Κόγιου (γονιός στο σχολείο). Είναι πολύ ωραίο να ανήκεις σε ομάδα, που λειτουργεί σαν ομάδα. Είναι ευεργετικό και αισιόδοξο!


 
 

sitemap

2o χλμ Τριλόφου - Επανωμής
Τ.Θ. 1827, 57500 Επανωμή
Τ.: 23920 64370
F.: 23920 64909
Κ.: 6973 744967
sxoleiotisfysis@gmail.com

Join us on

 

 
© 2012 ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ | design by: VISSARION | developed by: VP