ΣΧΟΛΙΚΟ
ΕΤΟΣ:
2015-2016

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΣΧΟΛΙΚΑ ΕΤΗ

Ήταν όλοι τους τέλειοι!

06 Ιουνίου 2014
06.jpg 05.jpg 04.jpg  
03.jpg 02.jpg 01.jpg  

Zήσαμε μοναδικές στιγμές στις παραστάσεις των γονιών. Δώσανε τον καλύτερο τους εαυτό και το αποτέλεσμα ήταν να έχεις μπροστά σου μία ομάδα 42 ατόμων (ηθοποιοί και ορχήστρα), η οποία να λειτουργεί σα ρολόι. Δεμένη ομάδα. Δουλεμένη και στο σώμα, αλλά κυρίως στην ψυχή. Νιώθω ευλογία εκείνη την ώρα, που τους βλέπω να μεταμορφώνονται και να γίνονται στα μάτια των παιδιών τους,θεοί, όπως είπε και η Μαρία που κάνει το aret-therapy στο σχολείο μας. Νιώθω ότι οι άνδρες και οι γυναίκες που βλέπουν σα θεατές, το ταίρι τους επάνω στη σκηνή, ότι το ξαναερωτεύεται. Το βλέπω στα πρόσωπά τους.

Τι να πω για το Βησσαρίωνα που σκηνοθετεί και οργανώνει όλο αυτό το πράγμα. Είναι τόσες οι δυνατότητες του, που πραγματικά πιστεύω ότι δεν υπάρχει όριο γιαυτόν. Όριο αυτής της ομάδας ο ουρανός.

Και βέβαια το σημαντικό σε όλα αυτά είναι το μοίρασμα. Μοίρασμα αγάπης, προσφοράς, γέλιου. Προσφορά για τα παιδιά με σύνδρομο Down, καθώς τα χρήματα πηγαίνουν εκεί και μοίρασμα γέλιου και χαράς σε όλους μας.

Και όπως λέει σε μια συνέντευξη και ο Α. Παπαθεοδούλου (συγγραφέας παιδικών βιβλίων):
"Για να το πω πιο απλά, το μυστικό για να μην σταματήσει το γέλιο, είναι να το μοιράζεσαι! Γι’ αυτό και θαυμάζω αυτούς που κάνουν τα πάντα για να κάνουν τους άλλους να γελούν, αυτούς που μοιράζουν το γέλιο τους στους άλλους, αυτοί είναι για μένα οι πιο γενναίοι! Αλλά δεν ισχύει μόνο με το γέλιο. Κι η αγάπη για να μην τελειώσει πρέπει να τη μοιράζεσαι. Κι η ευτυχία. Και το παιχνίδι. Ακόμη και το φαγητό! Φαίνεται αντίθετο με τους φυσικούς νόμους αλλά το μυστικό για να μην τελειώσει ποτέ κάτι, είναι να το μοιράζεσαι!.."

Διαβάστε τα συναισθήμτα της Κατερίνας Χλωροκώστα έτσι όπως τα μοιράστικε μαζί μας μέσα από το blog της: http://kapaworld.blogspot.gr/2014/06/blog-post_6.html

Για περισσότερες πληροφορίες για τις δράσεις και πούσιο φωτογραφικό υλικό αυτής της ομάδας επισκεφτήτε τη σελίδα τους στο facebook: https://www.facebook.com/MenoumePantaPaidia

 
 

sitemap

2o χλμ Τριλόφου - Επανωμής
Τ.Θ. 1827, 57500 Επανωμή
Τ.: 23920 64370
F.: 23920 64909
Κ.: 6973 744967
sxoleiotisfysis@gmail.com

Join us on

 

 
© 2012 ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ | design by: VISSARION | developed by: VP