ΣΧΟΛΙΚΟ
ΕΤΟΣ:
2015-2016

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΣΧΟΛΙΚΑ ΕΤΗ

Οι δύο πρώτες μέρες στο Καζαβήτι!

14 Ιουλίου 2014
06.jpg 05.jpg 04.jpg  
03.jpg 02.jpg 01.jpg  

Η κατασκήνωση ξεκίνησε με τον αποχαιρετισμό γονιών και παιδιών στο σχολείο, το ταξίδι μέχρι την Καβάλα και την επιβίβαση στο πλοίο. Αφού ταϊσαμε γλάρους και είδαμε τον καπετάνιο, φτάσαμε στο Καζαβίτι με πολύ θετική διάθεση. Συνδυασμός βουνού και θάλασσας,ότι πρέπει για να συνδυάσουμε γοργόνες και νεράιδες.

Ο καταπληκτικός μας μάγειρας ο κ. Αράμ, μπαμπάς του Άικ, μας περίμενε με το φαγητό έτοιμο. Η Νίτσα, ο Νίκος, o Φώτης και ο Δημήτρης μας υποδέχτηκαν με μεγάλη χαρά. Το πρώτο πράγμα που έκαναν τα παιδιά, όταν φτάσανε στον ξενώνα, ήταν να παίξουν μπουγέλο.

Τη δεύτερη μέρα είχε μπάνιο στη θάλασσα το πρωί και δράσεις στο βουνό το απόγευμα. Με την κ. Τάνια και τον κ. Σεραφείμ κατασκεύασαν μια τεράστια σπηλιά από κλαδιά και η ομάδα του κ. Βησσαρίωνα ένα δράκο από ξύλα. Oι νεράιδες κρέμασαν υφάσματα στα δέντρα και μας έστειλαν μηνύματα και εκεί στον παλιό νερόμυλο τα παιδιά ανακάλυψαν ένα τούνελ...

Το ταξίδι ξεκίνησε και φαίνεται ότι θα πάει στη χώρα του ΜΠΟΡΩ. Μπορώ να φτιάξω το δωμάτιο μου, τη βαλίτσα μου, να περπατήσω ξυπόλητος, να περάσω μέσα από ένα υπόγειο τούνελ, να συνεννοηθώ με άλλους τέσσερις στην ομάδα, να έρθω αντιμέτωπος με τους φόβους μου. Ένα - ένα τα θέματα στη σειρά και η γνώση του εαυτού και των συναισθημάτων προχωράει με την βέβαιη αίσθηση, ότι τα παιδιά που θα γυρίσουν πίσω θα είναι σίγουρα πιο ώριμα.

Για περισσότερες φωτογραφίες πατήστε εδώ.

 
 

sitemap

2o χλμ Τριλόφου - Επανωμής
Τ.Θ. 1827, 57500 Επανωμή
Τ.: 23920 64370
F.: 23920 64909
Κ.: 6973 744967
sxoleiotisfysis@gmail.com

Join us on

 

 
© 2012 ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ | design by: VISSARION | developed by: VP